Fritid

Fritiden på Fagerhøy byr på mange muligheter. Både innendørs og utendørs finner du aktiviteter som kan friste. Vi har trolig Norges høyestliggende fotballbane, flombelyst skibakke med heis, innendørs klatrevegg og muligheter for overnattinger ute. Kanskje får du også prøve å isbade på 1000 moh. ?
En kveld i uka organiserer instruktørene våre felles aktiviteter som du kan delta på.

Ballspill

Fotballbanen vår er flittig i bruk og danner arena for både små og store fotballkamper, kanonball, slåball, tautrekking m.m. Innendørs finner du bordtennisbord både i hovedhuset og i Villaen. Utstyret låner du på kontoret. Leirskolen har også utendørs basketballbane og volleyballbane.

Peisestua/Disco

I peisestua finner du alltid folk. Her samles vi på tvers av skolene for å spille kort, brettspill, skravle m.m. Etter kveldssamlingen åpner vi diskoen og stiller med diskolys, musikkanlegg og dansegulv.

Skiheis

På vinterstid står skiheisen klar. Etter endt aktivitet har du muligheten til å leie slalåmski og snowboard. Vi har også akematter og snøspader til utlån. Kanskje vil du bygge et hopp eller din egen hule?

Innendørs klatring

I klatrerommet på leirskolen har vi en 10 meter bred buldrevegg med ulike ruter, samt en fem meter høy klatrevegg. Målet er å utfordre seg selv, enten det er å komme til toppen eller prøve seg på klatrepartiet der armene er det eneste en kan bruke. Kanskje vil du også utfordre rekorden i buldreveggen?

Bueskyting

Denne aktiviteten kan bli satt opp som organisert kveldsaktivitet med en av våre instruktører. Vi setter opp blinker, og du får prøve deg som skytter. Kveldsaktivitet med leirskolelærer er sesongavhengig.